Bewezen kwalitatieve en toch voordelig geprijsde
scheepsdieselmotoren met CE certificatie


Is uw dieselmotor aan revisie of vervanging toe? TIMRAY marine diesel biedt sinds 2005 u een betrouwbaar en betaalbaar alternatief. Timray Marine Diesel BV is het adres waar u een nieuwe kwalitatieve en voordelige scheepsdieselmotor kunt aanschaffen die past bij uw boot zodat u volop kunt (blijven) genieten van de maximale prestatie van uw schip zonder daarvoor teveel te betalen.

AANBIEDINGEN
TMD27di of TMD32di of TMD37di met mechanische keerkoppeling nu INCL.

P30R t.w.v.
€ 675,- incl. BTW TIJDELIJK GEHEEL GRATIS
klik hier voor alle aanbiedingen

BINNENKORT LEVERBAAR
60pk tot 95pk common-rail scheepsdieselmotoren met de allernieuwste RCDII 2013/53/EU certificatie

Timray blijft doorontwikkelen en heeft binnenkort ook zeer compacte en sterke common-rail scheepsdiesels beschikbaar. Wij zullen de introductie van deze motoren via onze website kenbaar maken.

Wilt u alvast meer informatie of een vrijblijvende optie nemen? Neem dan contact met ons op via deze link

Door het gebruik van solide dieselmotoren hebben de Timray scheepsdieselmotoren inmiddels bewezen  betrouwbare voortstuwingsmotoren voor uw boot te zijn. Oorspronkelijk zijn deze motoren ontworpen voor zwaar en langdurig gebruik met een eenvoudige bediening en minimaal onderhoud.

In de afgelopen decennia zijn honderden TIMRAY motoren in gebruik genomen door evenzoveel tevreden gebruikers. Een greep van deze tevreden gebruikers vindt u terug op onze site bij de
Referenties. Wilt u een ingebouwde motor bekijken bij u in de buurt? Er is vast een TIMRAY eigenaar in uw omgeving die zijn ervaring graag met u wil delen. Wij kunnen u met deze in contact brengen zodat u dit zelf direct van de gebruikers kan horen.

Huidige keerkoppeling nog goed?
Timray heeft ook adaptoren om uw huidige keerkoppeling achter een Timray motor te bouwen. Enkele voorbeelden ziet u hieronder. Natuurlijk kunnen wij ook de onderstaande keerkoppelingen nieuw leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen!

VOLVO S110 en S120 saildrive adaptor.
Bouw uw bestaande VOLVO S110 of S120 saildrive aan een Timray motor met de TIMRAY saildriveadaptor

 


Naast de al bekende motoren uit de TMD-serie hebben wij korte slag scheepsdiesel-motoren met een Mitsubishi dieselmotor als basis aan ons assortiment toegevoegd zodat u bij ons nog meer keuze heeft en er dus altijd een betaalbare motor is die bij uw situatie past!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


bestel hier uw onderhouds en service producten via onze vernieuwde webwinkel 
Nu keuze uit 3 merken keerkoppelingen op TMD-serie


TIMRAY ook leverancier
van Hyundai 150pk tot 480pk
scheepsdieselmotoren

klik hier voor meer......
  Bij Timray
kunt u ook terecht voor zeer scherp geprijsde installatieproducten & onder-delen van van de hiernaast vermelde bedrijven & producten.


klik hier voor meer......

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  


 

 

   

 

 

Aan de informatie die getoond is op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn.

Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.