Inbouwadressen

Als u de motor zelf wilt en kunt installeren, kunt u de scheepsdieselmotor direct bij ons aanschaffen tegen de zeer voordelige groothandelsprijs zoals aangegeven op onze website. Bij dergelijke zelfstandig installatie dient wel voor 1e ingebruikname, de motor / componenten / de gehele installatie te worden nagekeken door een technisch bevoegd persoon die zich professioneel (in de maritieme sector) seriematig bezig houdt met het installeren van scheepsdieselmotoren voor de pleziervaart en hiermee aantoonbare ervaring heeft. U kunt dergelijke inbouwcontrole b.v. laten uitvoeren door een gerenommeerde inbouwer/scheepswerf/maritiem onderhoudsbedrijf bij u in de buurt. Indien u zelf de inbouw wilt uitvoeren en de motor direct bij TIMRAY aanschaft, kan TIMRAY u voordelig de noodzakelijke onderdelen leveren tegen een gunstig tarief. Kijk op onze website voor meer informatie en prijzen over de leveranciers en de producten via deze link: installatiecomponenten

Inmiddels hebben honderden klanten een TIMRAY motor aangeschaft. Direct bij ons, maar ook via maritieme inbouwbedrijven, scheepswerven, jachtbouwers, etc.. Er zijn inmiddels vele inbouwbedrijven in Nederland en in andere delen van de wereld die een TIMRAY motor hebben ingebouwd. Wilt u de inbouw van de motor uit handen geven, dan kunt u ook uw eigen maritiem onderhoudsbedrijf gebruiken bij u in de buurt of u kunt contact met ons opnemen voor een suggestie voor een inbouwbegeleider in uw regio. U kunt dan zelf met deze overeenkomen of u de motor direct bij ons aanschaft tegen de gunstige groothandelsprijzen en alleen de inbouw laat verzorgen of u alles uit handen geeft aan de inbouwer en deze voor levering en inbouw laat zorgdragen.

Specifieke vragen omtrent inbouw en benodigde onderdelen/materialen en of er op locatie gewerkt kunt u voorleggen aan de door u gekozen inbouwer of inbouwbegeleider. Deze kan u ook eventueel een vrijblijvende prijsopgave geven omtrent de kosten voor inbouw. Indicatief liggen de prijzen voor inbouw tussen 500,- tot 2000,- of meer, e.e.a. sterk afhankelijk van benodigde materialen, aanpassingen aan fundatie, situatie in uw boot, etc.. Grootste kostenpost is veelal de arbeidsuren die nodig zijn voor de inbouw. (de door ons opgegeven inbouwkosten zijn puur indicatief!) De inbouwer kan u een gedetialeerde opgave doen n.a.v. de situatie bij u aan boord en wellicht kunt u ook nog zelf zaken voorbereiden, zoals het uitbouwen van de motor etc.

 

NEDERLAND

 

klik op de rode punten op de kaart voor meer informatie

copywright timray 2016